Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

USAexchange

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Mèlanie via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 29-10-2015 (Almost) last day (6)
  • 28-10-2015 Beautiful day (0)
  • 27-10-2015 Off day (5)
  • 25-10-2015 Weekend!!! (4)
  • 24-10-2015 TGIF (6)

Statistieken

Dit dagboek is 2168 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Just another day in paradise

Toon op kaart

23 oktober 2015 | Door: USAexchange

Aantal keer bekeken 139   Aantal reacties 5   Los Angeles, Verenigde Staten
a A

Just another day in paradise

Hai people,

Vandaag heb ik meegekeken met de kliniekles van de tandartsassistenten daarna een rondleiding over het campusgedeelte van de technische opleidingen. Gesurveilleerd bij twee toetsen terwijl de inspecteur het hele Radiologie gebeuren heeft goedgekeurd. Jeej!!
Voor het eerst even "alleen" geweest met de groep en ze stelden erg leuke vragen dus het was een geslaagd vragenhalfuurtje als je het mij vraagt. Daarna langs een eventplanner voor het event van zaterdag waar ik de ochtend mag openen. Top :p Vanavond pizza gegeten in een sportbar, ik weet nu alles van college American Football.
Daarna een paar Halloween foto's gemaakt van de voortuinen in de buurt.
Morgen naar de Universiteit waar ze tandartsen opleiden (extra info, de opleiding kost de student 90.000 dollar per jaar....)
Vandaag even lekker kort door de bocht met enkele foto's.
Op een foto zien jullie Lori, Joe en mij omdat de andere foto steeds niet wil laden.
Bye bye

• IMG_20151022_195752645

Ga naar het overzicht

Reacties (5)

23 oktober 2015 08:37 | Door: Xandra

YES! Volgend jaar maken wij ook een Halloween uitstalling op het ROC. Leuk joh!
Veel plezier daar!

23 oktober 2015 13:30 | Door: Marion

Dat ziet er inderdaad angstaanjagend uit zeg!!
Leuk weer om te lezen, en veel plezier bij de tandartsen.
Met een hartelijke groet.

23 oktober 2015 15:08 | Door: Tresca

Hoi Mel, het schiet alweer op. Hoe is het California-gevoel? Al aan de beach geweest?
Heb je je speech al voorbereid?? Als je dat had geweten!
Ik ben heel benieuwd naar de overeenkomsten in de lessen en ook de verschillen met hier. Zijn daar ook DA en AA-ers? En zijn de studenten een beetje vergelijkbaar qua types met die van ons? Hoe lang duurt daar de opleiding? En de lessen: vergelijkbaar?
Misschien kun je als je terug bent hier ook een lezing geven?? In mantelpak graag!

Have fun!

23 oktober 2015 15:37 | Door: Mèlanie Hesselink

Nog geen beach gezien haha maar zaterdagmiddag gaan we naar hun huis dicjtbij het strand dus hopefully. Ik zit veel binnen in de koude airco dus een kleurtje ga ik helaas niet krijgen. Er zijn behoorlijk wat verschillen, ik heb een lijstje gemaakt tot nu toe. Ik denk dat ik deze in het weekend post. Grootste verschil is de leeftijd en dicipline/motivatie. Ze zijn ouder, betalen zelf de opleiding en het duurt hier maar 9 maand ipv drie jaar. DA is er maar is een onderdeel van verpleegkunde en heet hier Medical Assistant. Apothekersassistant heb ik niet op dit college gezien maar wat ik begreep bestaat het wel. Hier bestaat de afdeling uit TA, mondzorgkunde en tandtechniek. Lessen zijn niet te vergelijken haha.
Speech is klaar want ik wist het, alleen dacht ik dat het voor andere mensen was.
Halloween versieringen kunnen wij best gaan doen;)
Bye!!

23 oktober 2015 15:38 | Door: Mèlanie Hesselink